четверг, 29 мая 2014 г.

UAbox Травень/2014


Травнева коробочка краси від б'юті сервісу UAbox, яку я отримала на минулому тижні, тішить своєю різноманітністю та витонченістю. В ній є парфуми –моно-аромати; шампунь/бальзам для волосся; олійка-композиція з найбільш корисних для волосся олій; блиск для губ та лак для нігтів в червоному кольорі; солодощі від ТМ «Корона» та сервісу UAbox.


А тепер розглянемо всю цю красу більш детально.

 Аромат від Demeter Sour apple lollipop (бл. 5 мл. США), (що в перекладі з англійської - Льодяник зі смаком кислого яблука) – з першої хвилини аромат нагадав мені білий налив. Такий сонячний, м’який з ледь помітною кислинкою в кінцевому акорді. Мене порадувало, що аромат не хімічний, як наприклад, косметичні ароматизатори «Яблуко», але запах зі стійкістю 4 години, нажаль..


Шампунь та кондиціонер Marcia Teixeira Treated Color-Safe для догляду за фарбованим волоссям (60 мл. США).
Шампунь з прозоро-жовтою консистенцією, помірно густий з трошки приторним запахом рослин, добре піниться та пом’якшує волосся в процесі миття.
Густий бальзам білого кольору з таким же запахом як і шампунь, доповнює догляд за пошкодженим фарбами волоссям. По моїм відчуттям: моє фарбоване в блонд волосся стало помітніше слухняним та гладеньким.


Олійка Чарівна Красуня від майстерні натуральної косметики «Бальзам» (бл. 10 мл. Україна) з характерним запахом олій макадамії, кокосу, абрикоса, авокадо та неролі. Олійка-композиція з цінних масел для волосся надає блиск та зміцнює волосся. Моє волосся до олійок звикло, і з задоволенням прийняло цю композицію від Майстерні натуральної косметики «Бальзам».  

Де купити: http://balsam.prom.ua/

Блиск для губ MeMeMe Light Me Up higt shine lip gloss (6 мл. Великобританія) в червоному кольорі, а саме №9 Intense. Яскравий глянцевий блиск, дещо схожий на тінт від Tony Moly та частково за текстурою з освіжаючим ефектом нагадують дзеркальні блиски Yves Rocher «Інтенсивний об’єм». Блиск надає вустам чудового глянцю, але розтікається та затікає в складочки при щедрому нанесені. Таке рясне нанесення, задля рівномірного розподілу блиску. Тому для вирішення проблеми з затіканням, потрібно користуватись контурним олівцем для губ, або ж наносити поверх стійкої помади того ж кольору, що і блиск. Особливість блиску полягає в тому, що в самому блиску встроєне люстерко (попередньо заклеєне прозорою стрічкою, яку потрібно перед використання зняти, див. фото) та підсвітлювач – чудова ідея для використовування блиску на дискотеках!  

Лак для нігтів MeMeMe Long Lasting nail gloss в яскраво темно-червоному кольорі Confident (12 мл. Великобританія). 
Мої відчуття після використання лаку: Так, кісточка широка, але можна навчитись використовувати. Лак супер-швидко сохне, близько за 2-3 хвилини; рівномірне нанесення, не полосить; можна користуватись без бази, не береться пупирцями; чудовий глянець без додаткових засобів; про стійкість обов`язково допишу, так як ще рано про це писати.  

Солодощі від ТМ «Корона» (2х38 г. Україна) та комплемент від сервісу UAbox у вигляді маленької плитки чорного шоколаду допоможуть насолодитись якісним шоколадом та підіймуть настрій!

Хоча я і прихильниця косметики за доглядом, але коробочка краси від сервісу UAbox з декоративкою мені сподобалась більше ніж попередня:)

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

blonde about everything ©

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...